Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbereiding Ajax op UEFA Cup duel

26 september 2001 08:23

Verslaggever: RvN

De selectie van Ajax is inmiddels afgereisd naar Cyprus voor de voorbereidingen op het duel tegen Apollon Limassol. Ajax moet op het eiland, waar het overdag nog steeds erg warm is (26 graden 's avonds), een 2-0 voorsprong zien te verdedigen, zodat het vrijdag in de koker kan voor de tweede ronde van de UEFA Cup. Woensdagavond zal Ajax een persconferentie geven voorafgaand aan een training in het stadion van Apollon Limassol.

Gezien de 2-0 voorsprong is de spanning er wel een beetje af voor de returnwedstrijd op Cyprus. Bij Ajax heerst alleen enige onrust vanwege een lichte griepaanval in de selectie die zowel technische staf als 6 spelers getroffen heeft. Hoewel dit tot nu toe niet erg ernstig blijkt, is het zaken voor Ajax om uit te kijken dat het virus zich niet over de selectie uitspreidt.

Meer op




Tags

uefa cyprus limassol graden griepaanval koker overdag returnwedstrijd uitspreidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper