Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wil Suarez absoluut niet kwijt, maar is wel voorbereid

22 augustus 2009 12:48

Verslaggever: RvN

Het bestuur en Martin Jol geven aan Luis Suarez niet te willen laten vertrekken. Van den Boog in het AD: 'Wij willen Luis niet verkopen en Luis heeft ons nogmaals gezegd dat hij wil blijven. Dat was toen we eind vorige week bij elkaar zaten om de opwaardering van zijn contract formeel te regelen.' Ook Luis Suarez geeft aan dit seizoen absoluut nog niet te willen vertrekken. Ajax neemt echter het zekere voor het onzekere en is al voorbereid om zijn vertrek. Voor het geval dat gebeurt, heeft de leiding van Ajax niet alleen contact met Afonso Alves, maar ook met andere kandidaten, zo meldt het Algemeen Dagblad.




Tags

suarez afonso alves bestuur formeel jol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper