Transparent
Inloggen
Sluiten

Toch boycot Sparta fans voor Ajax - Sparta

22 augustus 2009 00:08

Na een aanvankelijk aangekondigde boycot door Sparta fans van het duel Ajax - Sparta vanwege de door burgemeester Cohen opgelegd combi, kwam vorige week het bericht van de directie van Sparta dat de boycot was opgeheven omdat de verplichte buscombi zou zijn omgezet in een wedstrijd die op basis van vrij vervoer toegankelijk was of op basis van een vrijwillige buscombi.

Vandaag heeft de Burgemeester van Amsterdam via een woordvoerder laten weten dat men toch vast zal houden aan de verplichte buscombi en dat het de Sparta-supporters niet zal zijn toegestaan om met eigen vervoer de wedstrijd te bezoeken. Met name zou de veiligheid van de Spartanen die met eigen vervoer reizen niet kunnen worden gegarandeerd.

De supportersvereniging en de directie van Sparta Rotterdam hebben besloten de reeds eerder aangekondigde boycot voor deze wedstrijd alsnog op basis van deze gewijzigde situatie te handhaven. Sparta zal slechts met een fan afreizen naar Amsterdam komende zondag.




Tags

sparta boycot buscombi vervoer cohen combi spartanen supportersvereniging toegankelijk vrijwillige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos