Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol: Ajax heeft te grote en dure selectie

21 augustus 2009 17:54

Verslaggever: RvN

Op de persconferentie heeft Martin Jol aangegeven de selectie nog dolgraag te versterken. Echter heeft hij nu al een te grote en dure selectie. "Ik kamp met een erfenis uit het verleden", stelde hij vrijdag tegenover Telegraaf.nl. Jol streeft naar een groep van zo'n twintig man, aangevuld met vier jeugdspelers. "Natuurlijk willen we ons nog graag versterken, maar Ajax heeft op dit moment een te hoog loonhuis. Er zijn te veel voetballers gekocht die toch snel weer overbodig werden. Er zijn voldoende clubs die interesse hebben in spelers van Ajax. Maar het gaat er om wat ze willen betalen. Natuurlijk zijn er Argentijnse clubs die Cvitanich willen inlijven. Maar vergeleken met ons in Nederland heerst daar pas echt een recessie. We houden tot september, als de transfermarkt sluit, onze ogen goed open. We kunnen ons ook verbeteren als er geen nieuwe spelers komen. Dan moeten we de huidige groep gewoon beter maken."




Tags

jol aangevuld cvitanich erfenis inlijven loonhuis nederland recessie telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper