Ajax haalt uit tegen Slovan Bratislava: 5-0

20 augustus 2009 22:37

Ajax heeft in de eerste wedstrijd van de playoffs voor een plaats in de Europa League vernietigend uitgehaald tegen Slovan Bratislava. Ajax won met maar liefst 5-0. Suarez zorgde voor vier van de vijf treffers. In blessuretijd maakte invaller Donald de vijfde van de wedstrijd.

In de eerste 20 minuten had Ajax het lastig tegen Slovan Bratislava. De tegenstander begon beter aan de wedstrijd. Naarmate de eerste helft vorderde werd Ajax beter. Vlak voor rust kwam de ploeg op voorsprong via een mooi doelpunt van Suarez.

Na rust kwam hij echt op stoom en schoot hij achtereenvolgens de tweede, derde en vierde treffer binnen. Donald tekende in de laatste minuut voor de 5-0 eindstand.