Transparent
Inloggen
Sluiten

Tweede gelijkspel voor Apollon in competitie

23 september 2001 21:11

Verslaggever: M

Apollon Limassol heeft zondagmiddag ook zijn tweede wedstrijd in de nieuwe competitie niet weten te winnen. Het elftal van Ronnie Whelan kwam ook tegen Olympiakos niet verder dan een gelijkspel. In het Neo G.S.P. stadion in Nicosia bleven beide elftallen steken op 1 - 1. Beide treffers kwamen van de voeten van spelers van Apollon. Nadat Dobrasinovic de bezoekers in de 18de minuut op voorsprong had gezet, zorgde Pittas met een eigen doelpunt voor de gelijkmaker. Apollon en Olympiakos misten in de eerste helft nog een strafschop. Het duel werd in de slotfase 6 minuten stilgelegd nadat een official aan het hoofd was geraakt door een object dat was gegooid uit het Olympiakos-vak.

Meer op




Tags

olympiakos dobrasinovic limassol neo nicosia object pittas ronnie whelan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos