Transparent
Inloggen
Sluiten

Arena-veld nu bij de besten van Nederland

5 augustus 2009 23:22

Verslaggever: RvN

Waar er jaren geklaagd werd over het slechte veld, lijkt dit probleem nu verholpen. Sinds Marco van Basten de inmiddels wereldwijd beroemde rozenkweker met zijn belichtingssysteem binnenhaalde, werd het veld steeds beter. De lampen zouden het tekort aan daglicht compenseren. In een verkiezing van Voetbal International voor het beste voetbalveld van Nederland eindigde het veld in de Arena op de vierde plaats. Gedurende het gehele seizoen gaven aanvoerders punten aan de diverse velden. Gezien het feit dat Ajax pas gedurende het afgelopen seizoen aan de slag ging met het systeem, geeft dat aan dat het lek voor wat betreft het veld boven lijkt.




Tags

arena nederland besten basten belichtingssysteem binnenhaalde daglicht geklaagd lampen rozenkweker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj remko roon rulli setford sevic shogun sutalo tahirovic taylor