Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verhuurt Luque nog een jaar aan Malaga [update]

31 juli 2009 17:34

Verslaggever: RvN

Albert Luque is vandaag door de Spaanse club Malaga gepresenteerd als nieuwe aanwinst. Volgens de club heeft Luque een contract voor drie jaar getekend, zo meldt het op de officiële website. Lange tijd leek de overstap van Luque naar Malaga niet mogelijk, omdat de aanvaller geen salaris in wilde leveren. Uiteindelijk bood Malaga hem een contract voor drie seizoenen aan in plaats van een of twee seizoenen. Dat trok Luque over de streep, waarna hij ontbinding van zijn contract met Ajax overeen is gekomen. Ajax meldt opmerkelijk genoeg nog niets over de ontbinding van het contract van de duurste speler.

[Update] Inmiddels meldt Ajax ook de overstap van Luque naar Malaga. Volgens Ajax.nl is de speler echter nog een jaar verhuurd. Daarna loopt zijn contract af bij Ajax.




Tags

luque malaga ontbinding albert opmerkelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos