Transparent
Inloggen
Sluiten

Kanu gaat Witschge achterna

18 september 2001 15:13

Verslaggever: HN

Ook Christopher Kanu (21) speelt de rest van het seizoen voor het Spaanse Deportivo Alav?s. De onderhandelingen zijn gisteravond even voor sluiting van de Spaanse transfermarkt afgerond. In Spanje wordt het jongere broertje van Nwanko Kanu ploeggenoot van oa Jordi Cruijff en Richard Witschge, die ook op huurbasis voor Alav?s uitkomt. Kanu speelde vorig seizoen nog 6 wedstrijden in het eerste van Ajax. Dit seizoen werd hij na het aantrekken van Trabelsi en de doorbraak van Heitinga overbodig.

Zelf zou kanu nog wel tot een akkoord moeten komen. Volgens onbevestigde berichten zou er ongeveer een miljoen gemoeid zijn met de overeenkomst.

Meer op




Tags

kanu witschge achterna alav broertje christopher deportivo heitinga jongere jordi nwanko onbevestigde sluiting trabelsi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht