Transparent
Inloggen
Sluiten

Quido Lanzaat betrapt op doping

17 februari 2000 13:40

Verslaggever: M

Quido Lanzaat, de jonge verdediger die in de winterstop door Ajax werd verkocht aan de Duitse club Borussia Monchen Gladbach, is betrapt op dopinggebruik. Volgens de DFB zijn er door het instituut voor Biochemie in Kreischa in het bloed van de speler sporen gevonden die wijzen op het gebruik van hasj.

De bewuste test werd uitgevoerd na de finale van een zaalvoetbaltoernooi een maand geleden in Munchen. Borussia Monchen Gladbach won het duel met 3 - 2 van hun concurrent in de tweede klasse in Duitsland Spugg Greuther Furth. Lanzaat is voorlopig tot de uitslag van een vervolgonderzoek uit de selectie verwijderd.

Meer op




Tags

lanzaat betrapt quido doping gladbach monchen biochemie bloed dfb dopinggebruik duitsland furth greuther hasj instituut kreischa sporen spugg uitgevoerd vervolgonderzoek zaalvoetbaltoernooi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht