Transparent
Inloggen
Sluiten

Verlies in kwartfinale CAF Cup voor Ajax Cape Town

16 september 2001 21:38

Verslaggever: RvN

Ajax Cape Town heeft de eerste wedstrijd in de kwartfinale om de CAF Cup, de Afrikaanse versie van de Champions League, verloren. In Tunesie verloor het met 2-0 van l'Etoile du Sahel door doelpunten van Ghodhben en Dini in de tweede helft. Om de halve finale te bereiken zal de Zuid-Afrikaanse satellietclub van Ajaxdus buiten zichzelf uit moeten stijgen om een overwinning met 3 doelpunten verschil te kunnen realiseren.

In de competitie gaat het des te beter. Ajax Cape Town is de competitie uitstekend gestart en staat nu op een tweede plaats met 10 punten uit 5 wedstrijden. Alleen Moroka Swallows gaat de ploeg met 13 punten uit 5 wedstrijden nog voor.

Meer op




Tags

cape town caf ajaxdus dini etoile ghodhben moroka sahel satellietclub swallows tunesie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos