Transparent
Inloggen
Sluiten

De Zeeuw in Arena gepresenteerd

24 juli 2009 21:09

Verslaggever: RvN

Ajax heeft Demy de Zeeuw voorafgaand aan Ajax - Atletico Madrid gepresenteerd in de Amsterdam Arena als nieuwe aanwinst. Hij kreeg een shirt met rugnummer 40.

Vandaag kwam de transfer van de middenvelder van AZ rond. Hij tekende in Amsterdam een contract dat ingaat op 27 juli 2009 en een looptijd heeft van vier seizoenen, tot en met 30 juni 2013.

De Zeeuw werd geboren op 26 mei 1983 in Apeldoorn. De in Amsterdam woonachtige middenvelder speelde voor zijn komst naar Ajax vier seizoenen voor AZ en vier seizoenen voor Go Ahead Eagles. In totaal speelde hij 159 wedstrijden voor de club uit Alkmaar. Op 28 maart 2007 maakte De Zeeuw zijn debuut in het Nederlands elftal, in de EK-kwalificatiewedstrijd Slovenië - Nederland (0-1). Inmiddels heeft hij 20 wedstrijden voor het nationale elftal gespeeld.




Tags

arena alkmaar apeldoorn atletico demy eagles ingaat madrid nederland slovenie woonachtige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey contractvoorstel elsimao farioli gorter hag hato hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper