Transparent
Inloggen
Sluiten

Atouba hoopt op debuut tegen Atletico Madrid vrijdag

21 juli 2009 19:03

Verslaggever: RvN

Timothée Atouba meldde zich dinsdag in de Amsterdam Arena en kan mogelijk woensdag aansluiten bij de training. "Het duurde twee weken voordat ik mijn werkvergunning binnen had", aldus de back in De Telegraaf. "Maar dat betekent niet dat ik stil heb gezeten. De afgelopen veertien dagen heb ik in Duitsland en Kameroen zó hard getraind, dat ik me fit voel. Hoe ik er conditioneel voor sta, zal tijdens de trainingen blijken en de trainer beslist. Maar misschien kan ik vrijdag op het Amsterdam Tournament tegen Atletico Madrid al mijn debuut maken."

De back liet diretc ook blijken hoe zijn instelling is. "Ik wil iedereen blij maken. Door te winnen en er een stukje show aan toe te voegen, iets extra's te brengen in de vorm van een goede actie, een mooie voorzet of een schot op doel. Daar hou ik van."

Meer: De Telegraaf




Tags

atletico atouba madrid telegraaf arena conditioneel diretc duitsland kameroen show timothee tournament werkvergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper