Transparent
Inloggen
Sluiten

Acties in Tilburg toegestaan

16 februari 2000 22:41 - Feyenoord Netwerk

Verslaggever: M

De burgemeester van Tilburg, Van stekelenburg, heeft laten weten de combi-regeling voor Willem II - feyenoord te handhaven. Supportersgroeperingen o.l.v. de BOVS zijn fel tegen deze combi-regeling die aanvankelijk niet op het programma stond en hebben acties ain Tilburg aangekondigd.

Hoewel de politie en ME paraat gehouden zal worden en er hard opgetreden zal worden tegen excessen wil Van Stekelenburg de demonstratie van supporters wel toestaan vanwege de vrijheid van meningsuiting.

Stekelenburg heeft de Feyenoord supporters voorgesteld dat ze wel met de bus naar Tilburg moeten komen, maar daar op een afgesproken plaats in Tilburg in e e n groep te voet naar het stadion mogen gaan om zo te demonstreren tegen de combi-regeling.
Vanuit de hoek van de Feyenoord supporters is daarop nog geen reactie gekomen.

De BOVS wil in ieder geval met supportersgroepen van alle grote clubs in Nederland naar Tilburg komen om op een vreedzame wijze te protesteren tegen de combi-regeling. Ook Ajax supporters, onderdeel van BOVS, hebben toegezegd op een vreedzame manier actie te gaan voeren in Tilburg.
SAc

Meer op Feyenoord Netwerk




Tags

tilburg combi regeling bovs feyenoord stekelenburg vreedzame ain demonstratie demonstreren excessen meningsuiting nederland opgetreden paraat protesteren sac supportersgroeperingen toestaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos