Transparent
Inloggen
Sluiten

Emanuelson wil liever niet meer op linksbackpositie

7 juli 2009 12:38

Verslaggever: RvN

Als het aan Urby Emanuelson ligt komt hij niet meer uit de op de linksbackpositie, zo liet hij weten tegenover Sportweek. Hij wil daar met martin Jol over gaan praten. 'Want ik wil geen linksback meer staan, nooit meer. Het is alleen jammer dat niemand daar op dit moment kan spelen. Dan wordt er al snel weer een beroep op mij gedaan. In het belang van het team zeg je dan geen nee, maar het echte teambelang zou gediend zijn met een andere linksback. Maar die is er niet. Iedereen in de spelersgroep snakt naar een echte linksback. Ze zijn nog op zoek, maar de competitie begint al eind deze maand. Ik hoop dat er zo snel mogelijk iemand wordt vastgelegd.”




Tags

emanuelson beroep gediend jol snakt sportweek teambelang urby

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos