Ajax wint met 3-2 van Ajax Cape Town (foto's)

4 juli 2009 17:57

Ajax heeft het vriendschappelijke duel tegen Ajax Cape Town winnend afgesloten. Op de Toekomst werd het 3-2 voor Ajax. Bij rust was de stand 1-0 door een doelpunt van Cvitanich. Na rust liep Ajax naar 3-0 uit via doelpunten van De Jong en Bodul. In de slotfase moest Ajax onder andere via een penalty nog twee treffers toestaan aan Ajax Cape Town. Suarez was voor rust aanvoerder, Wielaert na rust.

Opstelling eerste helft:
Maarten Stekelenburg; Gregory van der Wiel, Oleguer, Jan Vertonghen, Daley Blind; Eyong Enoh, Rasmus Lindgren, Ismaïl Aissati; Luis Suárez, Dario Cvitanich, Urby Emanuelson.

Opstelling tweede helft:
Maarten Stekelenburg; Bruno Silva, Rob Wielaert, Toby Alderweireld, Vurnon Anita; Evander Sno, Siem de Jong, Jan-Arie van der Heijden; Kennedy, Darko Bodul, Marvin Zeegelaar.

[Update] Uitgebreid wedstrijdverslag en foto's:
Ajax.nl
Ajaxlife.nl
Ajax1.nl

De eerste foto's via Twitter (klik op de foto om te vergroten):
Share photos on twitter with Twitpic Ajax 1-0 voor, dario! #ajaact on Twitpic Weinig echte kansen, Ajax Asd wel beter dat ACT. Loeiheet hie... on Twitpic