Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax-Apollon verplaatst naar 20 September

12 september 2001 11:16 - Ajax.nl

Verslaggever: P.

De UEFA heeft naar aanleiding van de aanslagen in de Verenigde Staten alsnog besloten alle duels in de Champions League en de UEFA-cup die vandaag en morgen gespeeld zouden moeten worden af te lasten.

Inmiddels is de nieuwe datum van het duel vastgesteld: donderdag 20 september. Het tijdstip waarop de wedstrijd zou moeten beginnen is nog niet bekend.

De selectie heeft het trainingskamp afgebroken. Ajax-trainer Co Adriaanse reageerde als volgt: ,,De ramp in Amerika is de meest ingrijpende gebeurtenis die ik ooit heb meegemaakt, Ik had niet meer verwacht dat de UEFA tot een afgelasting zou overgaan, maar ik vind het terecht." (..)Ik heb nog nooit zoiets mee gemaakt. Dit is een internationale gebeurtenis dat alle landen aangaat. Dit maakt meer indruk dan de dood van Kennedy en de ramp met de spaceshuttle. We hadden het programma van die dinsdagavond gewijzigd. We zouden een tactische bespreking hebben, maar niemand was met zijn hoofd bij voetbal. Iedereen was verrast, verdoofd, verbijsterd (..)".

Meer op Ajax.nl




Tags

uefa gebeurtenis ramp aangaat aanslagen adriaanse afgelasting amerika bespreking dood kennedy spaceshuttle trainingskamp verbijsterd verdoofd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afwijzing balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea conceicao dest elsimao engeland excelsior gaaei hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht