Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol: na verbouwingen minder besloten trainingen

24 juni 2009 19:18

Verslaggever: RvN

Op Ajax.nl laat Martin Jol weten dat als de verbouwingen op de Toekomst gereed zijn er meer trainingen toegankelijk zullen zijn voor het publiek. "Er wordt nu volop verbouwd om een gedeelte ‘Betaald Voetbal’ te krijgen, binnen de bestaande jeugdaccommodatie. Enerzijds zijn we één Ajax dat transparant is en transparant wil werken, anderzijds moet het natuurlijk niet kunnen dat wij zitten te eten in een kantine waar alle jeugdspelers, hun ouders en diverse supporters ook voor een hapje en een drankje terecht kunnen. Dat wordt aangepast. We zijn nu op trainingskamp bij de Toekomst, met nadruk op ‘kamp’, ja."

"Op dit sportpark zijn de voorzieningen nog niet goed genoeg om alles open te stellen. En ik wil hoe dan ook enkele ochtendtrainingen per week besloten houden. Het is ons huis en daar kunnen we natuurlijk niet elke dag iedereen binnenlaten. Ook voor de rust rondom de ploeg is het niet goed, want het stoort. We vertrekken over anderhalve week naar De Lutte en daar zijn de trainingen openbaar en ik heb begrepen dat daar dagelijks duizenden mensen komen kijken. Dat lijkt me erg leuk."

Na de verbouwingen moet duidelijk worden hoeveel trainingen besloten zijn. "Dat is nog niet helemaal duidelijk, want we gaan ook trainingen naast de ArenA afwerken, en dat is sowieso openbaar. Ik hou de dinsdagochtend op de Toekomst ook openbaar evenals de middagtrainingen. Binnen een paar weken zijn hier op de Toekomst alle verbouwingen en aanpassingen achter de rug. Dan is de situatie ook beter."

Meer: Ajax.nl




Tags

verbouwingen jol openbaar transparant arena binnenlaten drankje duizenden enerzijds hapje jeugdaccommodatie kantine lutte middagtrainingen ochtendtrainingen toegankelijk trainingskamp voorzieningen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah