Transparent
Inloggen
Sluiten

5000ste lid meldt zich aan voor Ajax Forum

10 september 2001 21:14

Verslaggever: M

Vandaag heeft het populairste forum van Ajax fans, het Ajax Netwerk Bulletin Board haar 5000ste lid ingeschreven. In twee jaar tijd schoot de populariteit van het BB omhoog en is het uitgegroeid tot HET ontmoetingspunt van de Ajax fans op internet. Inmiddels is het Bulletin Board in verschillende onderwerpen ingericht om de vele honderden reacties per dag te kunnen ordenen. Zo kan er o.a. gediscussieerd worden in de forums over de wedstrijden van Ajax, het transferbeleid, de opstellingen en verder alles wat aan Ajax gerelateerd is.

Het Bulletin Board is met name ook een plaats geworden waar supporters elkaar op de hoogte houden van het laatste nieuws en geruchten. Zo verschenen er op het Bulletin Board regelmatig onthullingen, die pas later in de nationale pers terechtkwamen.

Geinteresseerd om met andere Ajax fans te discussieren? Of wil je alleen reacties van anderen lezen?

Surf dan naar het Ajax Bulletin Board

Meer op




Tags

bulletin discussieren gerelateerd ontmoetingspunt opstellingen ordenen populairste populariteit surf terechtkwamen transferbeleid uitgegroeid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.236 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam