Transparent
Inloggen
Sluiten

Kluivert: bij Ajax minder ruimte

19 juni 2009 08:28

Verslaggever: RvN

Deze week werd duidelijk dat Patrick Kluivert stage gaat lopen als coach bij PSV. In het Algemeen Dagblad laat hij weten dat er bij Ajax weinig ruimte was. "Een maandje terug heb ik Danny Blind opgebeld. Toen hebben we het gehad over een stage van drie maanden bij de A1. Maar omdat Frank de Boer al een assistent heeft, zouden we dan met drie man op het veld komen te staan. Van mijn docenten op de cursus Coach Betaald Voetbal moet ik de komende drie maanden laten zien dat ik het coachen onder de knie heb. Ik voorzie dat er bij PSV daarvoor meer ruimte ligt. Daarom heb ik een andere keuze gemaakt."

Meer: Algemeen Dagblad




Tags

kluivert stage blind boer cursus danny docenten maandje opgebeld voorzie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper