Transparent
Inloggen
Sluiten

muitter56 wint Ajax Pool 2008/2009

14 juni 2009 17:41 - Ajax Pool

Verslaggever: A

We zijn dit jaar wat laat met de huldiging, maar de overwinning van muitter56 in de Ajax Pool is er niet kleiner door. Met een minimale voorsprong van één punt heeft hij de Ajax Pool 2008/2009 gewonnen. Met recht zal hij zich een jaar lang de beste voorspeller van Ajax mogen noemen. Hij bleef 2.731 deelnemers voor. Indien je van te voren een gokje wil wagen op een wedstrijd van Ajax, dan kan je het best naar de mening van muitter56 luisteren!

Het was tot op de laatste speeldag spannend, maar drie punten bij de laatste wedstrijd bleken voldoende voor muitter56. Tweede werd shooter en AFC Jood voegde zich op de laatste dag door een perfecte voorspelling nog op het podium.

Wij willen de winnaars van harte feliciteren. Naast de eer krijgen ze naast hun postings op de Ajax Forums een eervolle vermelding.

Bekijk nu de hele ranglijst en jouw positie daarop. Volgend seizoen zal de Pool weer starten bij de eerste officiële wedstrijd.

Meer op Ajax Pool




Tags

muitter pool afc eer feliciteren gokje huldiging minimale postings shooter speeldag vermelding voegde voorspeller

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid