Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax_Jerry wint Ajax Netwerk VoVo 2008/2009

11 juni 2009 21:04 - VoVo

Verslaggever: A

Ajax Netwerk lid Ajax_Jerry bleek dit jaar van alle Ajacieden in de VoVo de beste voorspellingen te doen. Hij scoorde 341 punten en eindigde daarmee op een tweede plek voor Soccer Netwerk als geheel. schaepkens verdiende gedurende het seizoen 339 punten in de voorspelcompetitie en werd bij Ajax tweede en vierde op heel Soccer Netwerk. De derde plek voor wat betreft Ajax werd gedeeld door 129 en patatman, op een gedeeld achtste plek in totaal met 334.

Het relatief klassement werd voor wat betreft heel Soccer Netwerk gewonnen door JohnnySack. In het klassement voor enkel de Eredivisie sprokkelde schaepkens de meeste punten bij elkaar voor wat betreft Ajax, met een score van 169.

Het bekerklassement werd dit seizoen gewonnen door Stevige_Staartmans en c.iliohan. In het Europees klassement won blenblen, terwijl voor wat betreft de Interlands MrBean met de eer ging strijken.

De uitslagen van de Play-offs waren voor methodmich het minst verrassend van alle leden van Soccer Netwerk.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. In totaal deden dit seizoen 2.211 man mee. Binnenkort gaat de VoVo voor 2009/2010 alweer van start.

Meer op VoVo
Tags

vovo jerry klassement schaepkens bekerklassement blenblen eer eredivisie iliohan johnnysack loginnaam methodmich mrbean patatman staartmans strijken vermelding voorspelcompetitie voorspellingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco chaotisch deadline elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson