Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Cavani ontkent geruchten over Ajax

10 juni 2009 16:53

Verslaggever: RvN

Sinds gisteren doen er op allerlei geruchtensites in Italië berichten de ronde dat Ajax interesse zou hebben in de jonge aanvaller Edinson Cavani van Palermo (profiel Wikipedia), zo worden we van diverse kanten getipt. Ajax zou een bedrag van maar liefst 13 miljoen euro over hebben voor het talent uit Uruguay. De zaakwaarnemer ontkent echter alle berichten. 'Ik weet er niets van. Ik heb er niets op te zeggen, want er speelt niets concreets' aldus de zaakwaarnemer op Mediterraneo Online. De geruchten melden ook dat de nieuwe coach van Palermo Zenga Cavani niet vindt passen in zijn systeem. Of er iets verandert onder de nieuwe coach Zenga. 'Het lijkt me dat er voor een speler die het zo goed gedaan heeft, er niets veranderd met de komst van een nieuwe coach, maar we zullen het zien' aldus de zaakwaarnemer.




Tags

cavani palermo zenga concreets edinson geruchtensites getipt mediterraneo uruguay wikipedia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos