Transparent
Inloggen
Sluiten

UEFA Cup finale in De Kuip

8 september 2001 09:53 - Feyenoord Netwerk

Verslaggever: RvN

Het hing al een tijd in de lucht maar vandaag werd het pas definitief. De UEFA-Cup finale op 8 Mei komend jaar zal gespeeld worden in de Rotterdamse Kuip. Indien Ajax de finale van het Europese bekertoernooi weet te behalen, zal het niet ver hoeven reizen. De weg naar de Kuip start donderdag met een wedstrijd tegen Apollon Limassol.

Met het binnenhalen van de eindstrijd versloeg het stadion van Feyenoord met ruime voorsprong stadions in Londen en Parijs en mag het voor de 10de maal alweer een Europese finale organiseren. De laatste maal dat dat gebeurde was in 1997 toen Ronaldo Barcelona vanaf de penaltystip met 1-0 langs Paris-Saint-Germain schoot.

Meer op Feyenoord Netwerk




Tags

kuip uefa barcelona eindstrijd feyenoord limassol londen lucht parijs penaltystip ronaldo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos