Transparent
Inloggen
Sluiten

Grote nederlaag Suarez tegen Brazilië

6 juni 2009 22:59

Verslaggever: RvN

Uruguay heeft in de WK kwalificatiewedstrijd tegen Brazilië een forse afstraffing gehad van Brazilië. Uruguay had van te voren aangegeven de aanval te zoeken. Dat deed de ploeg dan ook volop onder leiding van Luis Suarez die zeker in de eerste helft de gevaarlijkste aanvaller was. Uruguay verloor echter met 0-4 door doelpunten van Daniel Alves, Juan, Luis Fabiano en Kaka. Suarez werd een kwartier voor tijd gewisseld. Bruno Silva zat niet bij de wedstrijdselectie.

Servië heeft de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Oostenrijk gewonnen met 1-0. Miralem Sulejmani bleef het gehele duel op de bank. Milijas was de doelpuntenmakers voor de Serviërs.




Tags

suarez uruguay alves fabiano kaka milijas miralem oostenrijk serviers silva sulejmani

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan ofzo overbruggen pasveer potter ramaj roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos