Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol: met een of twee spelers erbij staat er een topelftal

28 mei 2009 18:28

Verslaggever: RvN

Martin Jol liet weten veel potentie te zien in de spelersgroep van Ajax. 'Een paar jaar geleden heb ik geroepen dat het niet uitmaakt wie er voor de groep staat, Ajax wordt toch wel ééns in de twee jaar kampioen. Die tijden zijn een beetje voorbij, want de laatste vijf jaar is Ajax geen kampioen geworden. Maar is er genoeg talent in deze selectie en als we er misschien één of twee spelers bij halen, kan er op korte termijn een topelftal staan. Daar ben ik van overtuigd'.

'Eigenlijk was ik niet van plan om de komende vijf jaar terug te keren naar de Eredivisie. Maar Ajax is toch Ajax. Voor mij, als Nederlander, is dat toch iets bijzonders. Bovendien liep mijn contract bij HSV volgend jaar af en kon ik hier voor drie jaar tekenen. Het toekomstperspectief bij Ajax was dus beter'.




Tags

jol topelftal bijzonders eredivisie hsv toekomstperspectief uitmaakt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen branco brobbey diepgang elsimao farioli forbs hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mislintat nice rensch rossi rulli sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks