Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind blij met nieuwe rol

28 mei 2009 18:10

Verslaggever: RvN

Op telegraaf.nl laat Danny Blind weten blij te zijn met zijn nieuwe rol bij Ajax. "Ja, ik krijg het inderdaad druk. Maar zo voel ik dat niet. Ik vind het fantastisch om weer op het veld te staan. Daarnaast blijf ik ook bij de jeugdopleiding actief. Ik vind het erg leuk dat Jol mij heeft gevraagd.”

Blind zal in de praktijk vaak in de ochtend met het eerste elftal op het trainingsveld staan. "Daarna zal ik aan de slag gaan met de jeugd. Jol heeft de zeggenschap over de aan- en verkopen. Wellicht dat ik hem daarbij soms moet assisteren. Of het klopt dat ik Jol over drie jaar ga opvolgen? Dat is een mogelijkheid. Maar in de voetballerij is het moeilijk plannen. Voorlopig is Jol drie jaar hoofdtrainer. Stel nou eens dat hij drie keer op rij kampioen wordt. Dan moet Ajax in mijn ogen niets veranderen."




Tags

blind jol danny telegraaf zeggenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.193 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom bertjek bizar blessuregevallen brobbey elsimao faberski farioli feyenoord fitheid gaaei godts groningen hato henderson jim kiki mazraoui rasmussen reet rensch rugani sevic slavia sutalo taylor traore var weghorst wijndal