Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zoektocht naar nieuwe coach gaat de goede kant op'

18 mei 2009 18:55 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Algemeen directeur van den Boog ging vandaag op Ajax.nl in op een aantal vragen omtrent de zoektocht naar de opvolger van Van Basten. Inhoudelijk wilde hij daar niet op ingaan. "Dat vind ik lastig. Ik wil het wel, maar het is niet slim om dat nu te doen. Laten we het er op houden dat het de goede kant op gaat. Ik treed er liever over naar buiten zodra we concreet kunnen zeggen wie het wordt."

Met een aantal mensen die gepolst zijn voor de shortlist heeft Ajax de komende periode een gesprek. Van den Boog ontkent overigens dat Adriaanse en Rijkaard 'nee' hebben gezegd. "Co Adriaanse was één van de mensen die ik gepolst heb. Hij stond op onze shortlist. Alleen had hij er behoefte aan om een periode van rust, bezinning in te gelasten. En Frank Rijkaard heeft ons laten weten dat hij ambities heeft in het buitenland."

Meer: Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

adriaanse gepolst rijkaard shortlist basten bezinning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos