Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax - PSV 'Wedstrijd van het seizoen'

Verslaggever: P.

Zoals bekend kunnen leden van Ajax Netwerk een wedstrijd een cijfer geven. Thans zijn alle cijfers bekend. De wedstrijd Ajax - PSV (die met 4-1 door Ajax werd gewonnen) is uiteindelijk de wedstrijd van het seizoen geworden. De op één na beste wedstrijd was De met 7-0 gewonnen wedstrijd Ajax - Willem II en de op twee na beste wedstrijd was de met 2-2 geeïndigde thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille. De slechtste wedstrijd van het jaar is de met 4-0 verloren uitwedstrijd tegen Sparta.

De maand september 2008 was de maand waarin de wedstrijden het meest werden gewaardeerd, de wedstrijden van deze maand kregen een 6,82 en de maand mei bijna vanzelfsprekend de slechtste: 4,14. 23 uitwedstrijden kregen een waardering van 5,45. De 23 thuiswedstrijden kregen een waardering van 6,50.

Het cijfer van het gehele seizoen is een 5,98. Vrijwel een een zes min.

Meer op Ajax Netwerk Wedstrijd van het seizoen




Tags

geeindigde marseille sparta thans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj roon rulli sevic shogun sutalo tahirovic taylor vos