Transparent
Inloggen
Sluiten

Rommedahl wil voor nieuwe kans gaan bij Ajax

13 mei 2009 18:13

Verslaggever: RvN

In het blad Sportweek laat Dennis Rommedahl weten voor een nieuwe kans te willen gaan bij Ajax onder de volgende trainer. "Wie zegt dat de vorige trainer gelijk had? Er komt nu een nieuwe trainer, dat betekent voor iedereen bij Ajax een nieuwe kans. Dus ook voor mij. In principe ga ik de komende tijd daarom niet op zoek naar clubjes. Ik ga er vanuit dat ik er straks gewoon bij ben op de eerste training van Ajax in het nieuwe seizoen. Vervolgens wil ik proberen om een plekje in het elftal af te dwingen. Als dat niet lukt, kan ik daarna altijd nog om me heen gaan kijken. Maar éérst ga ik naar het Deense team en even lekker op vakantie," besluit Rommedahl tegenover Sportweek.

Meer op




Tags

rommedahl sportweek blad clubjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake akpom berghuis bergwijn boomen depay draaicirkel elsimao farioli gaaei gooijer hato henderson houterig kaplan kiki kroes linksbuiten logger medic mum onzin rensch roemenie rugani schouten sevic sosa sutalo wegdoen