Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Boog: Rijkaard geen optie, Adriaanse in beeld

11 mei 2009 00:13

Verslaggever: RvN

In het blad Sportweek doet Rik van den Boog enkele opvallende uitspraken. Zo meldt hij onder andere dat Frank Rijkaard geen optie is, omdat die iets anders gaat doen. Van den Boog: "Deze groep heeft een trainer nodig die er heel kort op zit, hij moet een leider en een opvoeder zijn. Die bij wijze van spreken eist én controleert dat spelers tien keer de pionnetjes passeren als dat nodig is." Adriaanse lijkt daarbij nadrukkelijk kandidaat te zijn. "We vinden hem een goede trainer, ja. Hij is een type-Van Gaal en hij is beschikbaar."

In Sportweek laat hij ook weten zo snel mogelijk de nieuwe coach te willen aanstellen. "Zo snel mogelijk. Er staan gesprekken met spelers op stapel die we graag met de trainer erbij voeren en we kunnen ons voorstellen dat hij nog een paar spelers wil halen."

Meer: Sportweek

Meer op




Tags

adriaanse rijkaard sportweek blad eist gaal opvoeder passeren pionnetjes stapel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos