Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff: vertrek Van Basten triest

7 mei 2009 18:42 - Telegraaf.nl

Verslaggever: RvN

Johan Cruijff noemde het vertrek van Van Basten voor de camera van persbureau Novum triest. "Voor mij was het net zo'n grote verrassing als voor iedereen toen ik gisteren hoorde dat hij de club ging verlaten. Jammer, heel jammer. Ik denk dat hij veel meer had kunnen doen voor het Nederlandse voetbal."

Cruijff vindt vooral ook dat Van Basten nu te hard wordt afgerekend op zijn falen als trainer. "Vaak verliezen de mensen het verleden een beetje uit het oog. Van Basten is dus vier jaar bondscoach van het Nederlands elftal geweest. Dat is natuurlijk een totaal ander bedrijf, ander vak, op bijna elk onderdeel, als dat je trainer bent bij een club", verdedigde hij zijn 'voormalige vriend'.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

basten novum persbureau verdedigde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht