Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax sluit overeenkomst met Mercedes-Benz

7 mei 2009 17:28 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Ajax en Mercedes-Benz Nederland B.V. hebben overeenstemming bereikt over een sponsorcontract. Naast een financiële bijdrage voor de club, rijden onder andere de spelers, de trainers en de directie van Ajax de komende vijf jaar in een Mercedes, die geleverd wordt door Stern Auto en Stern Partners. Het contract heeft een optie voor een zesde jaar. Het contract zal ingaan op 1 juli 2009.
Het huidige contract met Audi loopt per 30 juni 2009 af. Audi was de afgelopen 4 jaar de leverancier van de auto’s voor Ajax.

Commercieel directeur Henri van der Aat: ,,De samenwerking met Audi was erg goed, de bedrijven pasten goed bij elkaar, dus we kijken tevreden terug. Het contract liep af en wij zijn ons al enkele maanden geleden gaan oriënteren. Zo raakten we ook met Mercedes-Benz in gesprek. In een tijd waarin sponsoring onder druk staat, is het goed dat we dit contract hebben kunnen sluiten. Mercedes-Benz kiest ervoor om te investeren en dat dat in een samenwerking met Ajax gaat, zegt ook veel over Ajax.”

Meer op Ajax.nl




Tags

mercedes benz audi stern aat henri leverancier nederland pasten sponsorcontract sponsoring

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos