Transparent
Inloggen
Sluiten

Suarez vraagt om versterking

4 mei 2009 19:26

Verslaggever: RvN

In de nieuwe uitgave van Sportweek die morgen uitkomt staat een interview met Luis Suarez. “Mijn droom is spelen in de Champions League, dat wil ik heel graag. Dus dit is niet goed voor mij, nee. Maar het gaat niet alleen om mij, het gaat om de club. Dit is slecht voor Ajax. We moeten weer een jaar wachten." Het is echter geen aankondiging van een vertrek. Hij wil graag versterking voor volgend seizoen. "Het zou goed zijn als er spelers bijkomen. Welke spelers? Dat weet de trainer het beste. Fysiek komen we wat tekort. Maar ook psychologisch. Het verschil tussen uit- en thuiswedstrijden is te groot. Het lijkt wel of we minder vertrouwen hebben als we in een vreemd stadion moeten spelen. Ook is het slecht dat we na één jaar nog steeds niet precies van elkaar weten wat we doen."

Meer: Sportweek

Meer op




Tags

suarez sportweek aankondiging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper