Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten: CL hele moeilijke opgave

2 mei 2009 09:18

Verslaggever: RvN

Tijdens de persconferentie liet Marco van Basten weten dat het bereiken van het hoofdtoernooi van de Champions League een loodzware klus wordt voor Ajax. Als de Amsterdammers tweede worden in de eredivisie ten koste van FC Twente moeten zij twee voorrondes overleven en treffen zij waarschijnlijk een nummer vier uit Italië, Spanje of Engeland. "Je hebt het vorig jaar met FC Twente gezien tegen Arsenal . Dat is geen makkelijke opgave. Als je het Champions Leagueniveau van de afgelopen week ziet, is dat erg hoog. Het zijn weliswaar de laatste vier, de beste ploegen. Maar als je dan de UEFA Cup bekijkt, zou je bijna concluderen dat je beter daarin kunt spelen."

Meer op




Tags

basten opgave twente arsenal engeland eredivisie hoofdtoernooi leagueniveau uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos