Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten: ploeg moet zich revancheren

25 april 2009 00:02

Marco van Basten gaf op de persconferentie aan dat zijn ploeg revanche zal moeten nemen voor het echec tegen PSV en voor de nederlaag uit bij AZ. Voor de tegenstander staat eigenlijk niets meer op het spel. Of dat voor Ajax goed uitpakt is de vraag volgens Van Basten. "Zij hebben een feestweek achter de rug. Het is afwachten hoe ze daar op reageren. Daar kan ik niets zinnigs over zeggen. Wel denk ik dat we het heel moeilijk zullen krijgen. AZ heeft het zo vaak over Ajax, dan denk ik dat ze wat willen laten zien hier. Wij hebben daarentegen een onprettige week achter de rug na het 6-2-verlies bij PSV. We kregen het weekeinde de mogelijkheden in de schoot geworpen en dan is de teleurstelling groot als je die niet benut. Heel pijnlijk. Ik verwacht dat we nog negen punten nodig hebben om die tweede plaats in handen te krijgen."




Tags

basten revancheren echec feestweek onprettige revanche weekeinde zinnigs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht