Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten adviseert spelers voorbeeld te nemen aan Sneijder

17 april 2009 23:36

Verslaggever: RvN

Op de website van de Supportersvereniging adviseert Marco van Basten de spelers van Ajax een voorbeeld te nemen aan een speler als Sneijder. Die koos er in tegenstelling als ploeggenoten langer bij Ajax te blijven waardoor hij direct de stap kon maken naar de absolute top.

"Als je bij Ajax goed genoeg bent, levert dat vanzelf interesse van buitenlandse clubs op. Als een speler vervolgens besluit toch langer te blijven, is de kans groot dat hij daarna kan kiezen uit grotere en betere clubs. Dit terwijl het moeilijk is via een tussenstap alsnog in de Europese top terecht te komen."

Als concreet voorbeeld noemt Van Basten de verschillende paden die Sneijder en Ryan Babel hebben bewandeld. "Sneijder was echt klaar bij Ajax, hij was uitgeleerd. Juist daarom kon hij direct de kar trekken bij Real en had hij in zijn eerste seizoen in Spanje een groot aandeel in de titelwinst. Babel heeft het anders gedaan, vertrok sneller en zit vooral op de bank bij Liverpool."

Meer: Supportersvereniging

Meer op




Tags

basten babel supportersvereniging liverpool paden titelwinst tussenstap uitgeleerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper