Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorlopig nog geen kunstgras bij Ajax

17 april 2009 20:31 - Telegraaf.nl

Verslaggever: RvN

Ondanks de teksten in het uitgelekte beleidsplan over kunstgras, komt dat er voorlopig nog niet. Amsterdam ArenA directeur Markerink hierover in De Telegraaf: "We hebben het met Marco van Basten en zijn team uitgebreid gehad over kunstgras en zij willen het nog niet. En als het team blij is, dan ben ik het ook. Kijk, het probleem met gras is dat het gras wil wat supporters niet willen. Gras wil tocht, regen en wind. De toeschouwers willen gewoon droog en warm zitten…"

"Op zich is het gras goed. De bezetting is goed. Wel is het tegenwoordig glad. Dat komt door condensvorming. Dat probleem heb je in het voor- en najaar. We zijn er mee bezig om dat op te lossen. Het gras moet eigenlijk warmer, dan heb je dat euvel niet. Maar hoe we dat precies moeten doen, weten we nog niet."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

gras arena basten beleidsplan condensvorming droog euvel glad markerink najaar regen teksten telegraaf tocht warmer wind

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper