Transparent
Inloggen
Sluiten

Oefenduels tegen WKE, HZVV en Huizen, Ajax voor Twentse clubs te duur

17 april 2009 19:34

In Het Parool laat Danny Blind weten dat Ajax tijdens het trainingskamp in De Lutte oefenduels zal afwerken tegen WKE, HZVV en Huizen. De regionale Twentse clubs zijn afgehaakt volgens Het Parool. De nieuwe prijs is de clubs te hoog. Na het eerder afhaken van Rohda Raalte en PH uit Almelo zag donderdag Quick'20 uit Oldenzaal af van een oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Volgens die club vraagt Ajax ten opzichte van twee jaar geleden de helft meer.

Blind bevestigt een prijsstijging, maar die zou beslist niet 'de helft meer' bedragen. Blind: "Wij spelen er nu oefenwedstrijden tegen WKE, HZVV en Huizen. Wij kunnen als we dat willen er wel elke dag een oefenwedstrijd spelen. Het gaat niet alleen om geld, er is voor ons ook een maatschappelijke functie aan die wedstrijden verbonden. Met de duizenden bezoekers bij die wedstrijden, moeten de clubs er ook nu nog steeds in ruime mate beter van kunnen worden."

Meer: Het Parool

Meer op




Tags

huizen hzvv wke blind twentse afgehaakt almelo danny duizenden lutte oldenzaal prijsstijging quick raalte rohda trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper