Transparent
Inloggen
Sluiten

13 mei einde seizoen voor Ajax, internationals moeten verder trainen

15 april 2009 07:14

Verslaggever: RvN

Op 13 mei, drie dagen na de laatste competitiewedstrijd beëindigt Ajax direct het huidige voetbalseizoen. In verband met de vroege start van de voorbereiding wordt er niet meer doorgetraind en oefenwedstrijden gespeeld. Dat levert een probleem op voor de internationals die in afwachting van de interlands zelf nog twee weken moeten doortrainen. Blind daarover in De Telegraaf: "Wij hebben met de algemene planning geen rekening gehouden met het feit dat er door een deel van de A-selectie nog her en der interlands worden gespeeld. Wij trainen tot en met 13 mei. Daarna begint de vakantie. Wij vinden het belangrijk dat de spelers dan zo goed mogelijk hun rust pakken, maar uiteraard wel fit blijven."

Meer: De Telegraaf

Meer op




Tags

telegraaf blind doorgetraind

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen branco brobbey diepgang elsimao farioli forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze mislintat nice ogc poster rensch rossi sevic shogun sosa steijn taylor text