Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Boog over drie strepen op nieuwe shirt

12 april 2009 15:20 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

In zijn traditionele column voorafgaand aan de thuiswedstrijden van Ajax gaat algemeen directeur Rik van den Boog in op de adidas strepen die volgend seizoen weer op het shirt verschijnen.

Met onze kledingsponsor hebben we al jaren een zeer goede relatie. Voor een voetbalclub op het hoogste niveau is dat belangrijk. Iedereen herkent adidas aan de drie strepen op de kleding en op de schoenen. Wie goed oplet en verder denkt, kan ook goed voetbal herkennen aan drie strepen. De spelers van AC Milan, Real Madrid, Liverpool en Chelsea dragen de strepen zichtbaar op hun tenue. Ajax speelt al jaren met de strepen in uitwedstrijden in Nederland en in alle Europese duels. Geheel op onze eigen manier introduceren wij de strepen ook op het thuisshirt voor komend seizoen. De strepen komen niet op de hele mouw, zoals her en der wordt beweerd, maar op de schouder. Bij de keuze hebben we samen met adidas diverse afwegingen gemaakt. Er is met respect naar het shirt gekeken. Ajax heeft een fantastisch en vooral herkenbaar shirt, dat moet zo blijven. Er is gewikt en gewogen waarbij het hart en het gevoel sprak, en dat moest in harmonie komen met het gezonde verstand, dus onze ambitie.

Meer: Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

adidas chelsea column gewikt gewogen harmonie herkenbaar herkennen herkent introduceren kledingsponsor liverpool madrid milan nederland oplet schouder tenue thuisshirt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos