Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Boog: niet indringend gesproken met Cruijff

17 maart 2009 18:38

Verslaggever: SvdE

Rik van den Boog liet maandag bij AT5 weten dat hij niet tevreden is over het huidige seizoen, maar dat hij wel lichtpuntjes ziet. "Het is geen geslaagd seizoen, maar er zijn nog een aantal dingen die kunnen gebeuren. We gaan nu primair voor de tweede plek. Dat moeten we nastreven", aldus de algemeen directeur.

Van den Boog zei ook dat Ajax werkt aan een nieuw of aangepast beleidsplan. "We zijn het beleidsplan aan het herschrijven. Wij willen elk jaar voor het kampioenschap gaan. Nee, ik spreek niet over moeten. Sommige dingen kun je wel willen, maar we moeten niks."

De directeur gaf verder aan dat hij nog geen echt gesprek met Johan Cruijff heeft gehad. Het ziet er niet naar uit dat het erelid op korte termijn bij Ajax wordt betrokken. "Johan Cruijff heb ik wel ontmoet, maar niet indringend gesproken. Hij heeft nog wel een keer een gesprek met Marco gehad. We moeten Johan Cruijff koesteren, maar dat betekent niet dat Johan Cruijff moet gaan vertellen hoe de wereld in elkaar zit en hoe we moeten gaan voetballen. Wat hij zegt, is ook gewoon maar een mening."

Meer op




Tags

indringend beleidsplan erelid herschrijven lichtpuntjes nastreven ontmoet primair

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos