Transparent
Inloggen
Sluiten

Nabeschouwing Ajax - Roda JC

19 augustus 2001 19:52

Verslaggever: RvN

Tijdens de wedstrijd werd het al onrustig in de Arena, waarbij vooral coach Co Adriaanse het mikpunt van de supporters was. Na de wedstrijd moest de ME enkele charges uitvoeren waarbij volgens berichten een 5-tal Ajax fans zou zijn gearresteerd. In de Arena was sowieso wel enige sfeer te ontdekken, mede dankzij het nieuwe sfeervak.

De bij de supporters gebeten hond, Co Adriaanse hield zich op de vlakte over de spreekkoren van de supporters. Duidelijk was dat hij behoorlijk teleurgesteld was over het resultaat van Ajax. Hij vond dat Ajax het in de eerste helft had laten liggen. Toen speelde het verzorgd en gevarieerd voetbal, maar maakten we de kansen niet af. In de tweede helft verloren we de grip op de wedstrijd en kon Roda JC met name via spelhervattingen gevaarlijk worden' aldus Adriaanse.

Meer op
Tags

adriaanse roda arena nabeschouwing charges gearresteerd gebeten hond mikpunt ontdekken sfeervak spreekkoren tal vlakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey farioli forbs frimpong gaaei hato jim jong kaplan kiki mislintat oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sutalo timber traore wilson