Transparent
Inloggen
Sluiten

Hart onder de riem voor Stekelenburg

17 maart 2009 13:10 - AFCA Supportersclub

Verslaggever: SvdE

De AFCA Supportersclub steekt Maarten Stekelenburg via een verklaring op de eigen website een hart onder de riem. De doelman kreeg vorige week van trainer Marco van Basten te horen dat hij niet langer de eerste keeper is bij Ajax. Daarop reageerde hij vervolgens boos en teleurgesteld.

"Dat Ajax punten heeft verspeeld mag niet alleen toegedicht worden aan het feit dat Stekelenburg een wat mindere periode had na zijn blessure, maar aan de inzet en gedrevenheid van de gehele spelersgroep", stelt de supportersorganisatie. "Als er iemand binnen de selectie baalde na weer verloren punten is het Maarten Stekelenburg wel. (...) Dit zijn jongens waar het clubgevoel nog erg diep zit, die stuk zitten als hun cluppie weer niet heeft gewonnen, en het begrijpen als hun supporters weer eens ontevreden zijn over de resultaten. Marco van Basten heeft nu voor een andere keeper gekozen en dat is bij Stekelenburg ingeslagen als een bom. (...) Het zou een slecht sportman zijn als hij er geen moeite mee zou hebben en het hem niets zou doen."

De AFCA Supportersclub roept de fans van Ajax op de geplaagde sluitpost te steunen. "Het zou ons als Ajax publiek sieren als we deze jongen eens zouden steunen in deze voor hem zeer moeilijke tijd, want na al die wedstrijden die Maarten Stekelenburg voor onze club heeft gespeeld verdient hij meer respect!"

Meer op AFCA Supportersclub




Tags

stekelenburg riem afca basten supportersclub baalde bom clubgevoel ingeslagen sluitpost sportman supportersorganisatie toegedicht verspeeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper