Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vermeer wil pas in mei praten met Ajax'

16 maart 2009 17:54 - Sportweek

Verslaggever: A.J.A.

Naast het feit dat Ajax-doelman Kenneth Vermeer afgelopen week officieel eerste doelman is geworden, wil Ajax ook het contract van de 22-jarige speler verlengen, echter wil Vermeer geen overhaaste beslissingen gaan nemen.

Vermeer heeft momenteel al een afspraak staan om met Ajax te gaan praten op 15 mei, dan luidt het onderwerp de verlenging van Vermeer's contract, dat in de zomer van 2010 zal aflopen. Vermeer wil zich aan die datum houden en nog niet vroegtijdig verlengen.

"De huidige ontwikkelingen zijn natuurlijk positief. Het doel was om dit seizoen tweede doelman te worden en volgend seizoen eerste keus. Dan kun je alleen maar trots zijn als het allemaal sneller gaat," aldus zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht. "In de voetballerij kunnen dingen snel veranderen, dus wij kijken echt pas na afloop van het seizoen waar Ajax mee komt."

Meer op Sportweek




Tags

vermeer haatrecht overhaaste verlenging winnie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper