Transparent
Inloggen
Sluiten

De Mul: misschien had ik langer bij Ajax moeten blijven

12 maart 2009 19:52

Verslaggever: SvdE

Tom De Mul kon in de zomer van 2007 een nieuw contract bij Ajax tekenen, maar de Belg koos destijds voor een transfer naar Sevilla. Achteraf betwijfelt De Mul of dat een juiste keuze was, zo vertelt hij in Voetbal International.

"Misschien had ik iets langer bij Ajax moeten blijven", aldus de aanvaller, momenteel door Sevilla verhuurd aan RC Genk. "Ik was het niveau in de Eredivisie nog niet ontgroeid. Ik was nog geen Wesley Sneijder. Sevilla bood zich aan als een unieke kans, maar twee jaar langer bij Ajax was waarschijnlijk verstandiger geweest."

De Mul bevestigt dat Ajax hem dit seizoen wilde terughalen voor een rol op een van de vleugelposities. "Daar is dit seizoen even sprake van geweest, maar toen hoorde ik dat ze voor Eljero Elia wilden gaan. Misschien had ik het wel gedaan. Van Marco van Basten had ik nog veel kunnen opsteken."

Meer op




Tags

mul sevilla basten betwijfelt elia eljero eredivisie genk ontgroeid opsteken tom verstandiger vleugelposities

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos