Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets al tevreden met 0-0 gelijkspel

11 maart 2009 19:04

Eric Gerets liet op de persconferentie weten tevreden te zijn met een 0-0 gelijkspel, zo staat te lezen op AD.nl. Het duel van komend weekend tegen Paris Saint Germain komt er namelijk ook aan. "Die wedstrijd is minimaal net zo belangrijk als het duel met Ajax. Ik moet ook nu al rekening met de wedstrijd tegen Paris Saint Germain houden. Sommige jongens kunnen op dit moment niet twee keer binnen vier dagen alles geven. Ik ben ook van mening dat een doelpuntloos gelijkspel tegen Ajax voor ons geen catastrofe is. Het is wel belangrijk dat we geen tegendoelpunt krijgen. We moeten dus niet te veel risico nemen."




Tags

gerets catastrofe tegendoelpunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht