Transparent
Inloggen
Sluiten

Wetzel vraagt om respect voor Ajax en regelt eerbetoon

8 maart 2009 10:54 - Telegraaf.nl

Verslaggever: RvN

André Wetzel heeft de ADO Den Haag supporters opgeroepen Ajax met respect te behandelen. "Ik heb me kapot geërgerd aan de spreekkoren van de fans van FC Utrecht aan het adres van de Ajacieden. Je hebt natuurlijk een garantie tot de deur. Ik wil geen gesis horen, 'Hamas, Hamas' of 'Joden dit, Joden dat'. Door de tegenstander te kleineren, word je zelf niet groter."

Ongeacht het resultaat zal er na het duel een eerbetoon zijn van ADO aan de Ajacieden. "Je kunt denken aan de erehaag die Fiorentina maakte. Het moet een signaal aan de fans zijn, dat de spelers van beide clubs allemaal goede collega's zijn die elkaar waarderen en respecteren."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

eerbetoon wetzel ado hamas regelt adres behandelen erehaag fiorentina garantie geergerd gesis kleineren spreekkoren utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.252 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal