Transparent
Inloggen
Sluiten

Cvitanich tevreden over sfeer in Arena

5 maart 2009 19:14 - AjaxLife.nl

Verslaggever: SvdE

Ajacied Darío Cvitanich is blij met de steun die hij ontvangt van de supporters. Hij is met name tevreden over VAK410, waarin geregeld zijn naam wordt gescandeerd. "De sfeer is geweldig. Het lijkt wel een beetje op de Argentijnse sfeer", zegt de spits. "Als ik het veld opkom en iedereen zingt, doet het me denken aan Argentinië."

Helemaal tevreden is hij niet. "Ik zou het fijn vinden als het publiek iets meer achter de spelers gaat staan als het iets minder gaat. Begrijp me niet verkeerd, het is al fantastisch. Maar het publiek moet weten dat we juist worden gestimuleerd door gezang en aanmoedigingen als het wat minder gaat."

Meer op AjaxLife.nl
Tags

cvitanich arena aanmoedigingen argentinie dario gescandeerd gestimuleerd gezang opkom zingt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.229 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berghuis bertjek brobbey elsimao farioli feyenoord footballanalyst forbs hato heitinga henderson hlynsson inverted kaplan kiki kroes mannsverk nice overtal ramaj rensch schreuder sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks