Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Heijden en De Jong op de weg terug

5 maart 2009 19:03

Verslaggever: SvdE

Jan-Arie van der Heijden traint weer mee met Jong Ajax. Zijn rentree lijkt aanstaande. Eigenlijk zou hij afgelopen maandag in de wedstrijd tegen Jong FC Twente al zijn opwachting maken, maar een griepje verhinderde dat. "Na zo'n lange periode van afwezigheid kan een week er ook nog wel bij", aldus Van der Heijden in het Algemeen Dagblad. "Ik wil volgend seizoen gewoon een frisse start maken. Ja, eigenlijk zoals ik het mij dit jaar had voorgesteld."

Ook Siem de Jong is op de weg terug bij Ajax. Hij herstelt nog altijd van de sleutelbeenbreuk die hij in februari opliep in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. "Het gaat steeds beter", zegt De Jong op de Ajax-website. "Ik heb zo goed als geen last meer. Het is niet zo dat ik het bot nog voel. Ik moet nu mijn arm op kracht laten komen. Ik weet alleen niet hoe lang het nog duurt voordat ik weer kan spelen."

Meer op




Tags

jong heijden almelo bot griepje heracles opwachting twente verhinderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper